Still Loving It - Del 19

Hannas perspektiv:

Tågresan hade tagit nästan 2 timmar och jag var så glad att vara framme och äntligen få träffa Kajsa och även Eric. Jag har aldrig sett han "live" eller vad man ska säga och han verkar vara en riktigt bra kille, Kajsa verkar gilla han också. Direkt när vi steg av tåget såg vi Kajsa komma springandes mot oss. Hon hade verkligen förändrats på den tiden vi inte har träffas men såklart var det bara positivt. Jag hade saknat henne så mycket.
- "HEJ MAMMA" skrek Kajsa och kramade om henne och sen gick hon till mig och skerk "HEJ SYSTER". Jag kunde inte låta bli att hålla mig för skratt. Bakom hennes rygg skymtade en otroligt snygg kille, vid namn Eric. Jag sträckte mig fram till han och skakade hand men han nöjde sig inte med det, han ville ge mig en kram och likaså mamma gav han en kram. Vi gick mot bilen som tydligen var Erics, en riktigt snygg opel faktiskt.


Kajsas perspektiv:

När vi kom hem satte vi oss direkt i soffan och bara pratde om allt möjligt. Jag fick tillexempel veta att några grannar till oss har fått barn och lite annat som jag inte hade en aning om. Mamma var nog den som pratade mest, hon var så nyfiken på hur jag hade det och eftersom Eric var med så är jag nästan säker på att hon trodde att vi är ett par. Men jag får nog förklar för henne när Eric är med för vill inte såra honom och snacka om Hampus. Helt plösligt säger mamma en kommentar som får mig helt chockad och jag blir helt stel.
- "Hur är det med Malin? har ni fortfarande kontakt?" Det var då jag kom på att jag inte har pratat med henne sen jag flytta hit. Jag hade helt glömt bort min bästa vän, min andra halva. Jag fattar inte hur jag kunde glömma henne. Jag satt och stirra in i vägen ett bra tag tills mamma avbröt mig.
- "hallå, har ni kontakt elller?" det tog några sekunder innan jag reflektera vad hon sa
- "nej jag har faktiskt inte tänkt på henne och hon har inte ringt heller" mamma såg chockat på mig
- "men herregud, då måste du ju smsa eller ringa henne"
Jag kollade på Eric och verkade inte fatt någonting så jag förklarade att det var hon som jag var med när vi träffade dig för första gången, backstage. När jag sa det så märkte jag själv att "shit vad länge sen det var, tiden har gått så fort". Jag måste ringa henne, så jag gick mot sovrummet och stängde sedan dörren efter mig så att jag fick prata ostört. Jag ringde och efter 3 signaler svarade hon och det var så skönt att äntligen få höra hennes röst igen.
- "hej det är Malin" Jag log för mig själv när hon sa det
- "hej det är Kajsa, det var längesen vi pratade"
- "åh hej, hur mår du? är det bra i Stockholm....." jag var tvungen att avbryta henne annars hade hon hållt på i flera timmar.
- "jo det är jätte bra här, hur är det själv i Gävle?"
- "jag bor i inte i Gävle längre, jag bor i Eskilstuna"
-" men det är ju ganska nära Stockholm, du kanske ska komma hit nån dag"
- "ja det skulle vara jätte kul, då får vi verkligen shoppa loss" jag skrtta till lite för hon var verkligen samma gamla Malin som hon alltid har varit, en otroligt glad tjej.
- "jag verkligen, men jag måste gå nu för mamma och Hanna är här och vi ska snart ut och äta"
- "okej, vad kul men vi ses kanske snart och vi får börja smsa mer" jag svarade bara "ja" och sen la vi på. Då kom jag på att jag inte sa något om Eric, men det är nog bäst så för hon skulle nog bara bli helt hysterisk. Det får bli nån annan gång. Jag gick ut till dom andra som satt och pratade om allt möjligt verkade det som, alla log när dom såg mig komma in i rummet och jag kände mig som om jag var gud eller något. Vi bestämde oss var att fixa till oss lite och sen dra ut på stan och leta efter nån fin och bra restaurang. Hanna och jag gick direkt till sovrummet för att leta kläder, jag tog en rosa klänning och Hanna  tog ett par blåa jeans och en vit blus. Eric hade inte så mycket att välja på eftersom han inte hade några kläder med sig så han valde att åka hem och byta om och sen möta oss på stan lite senare. Alla vi tre tjejer stod i badrummet och sminkade oss, det blev ganska trång för det är inte så stort. Jag gick ut och tittade mig i spegeln som är utanför, det såg faktiskt ganska bra ut. Hanna kom också ut och verkligen stirrade på mig och halv skrek "shit vad snygg du är syrran" och jag rodnade lite men blev ändå väldigt glad men det tog några sekunder innan jag kunde svara "tack, desamma". När alla var klara så tog vi på oss våra jackor och skor och sedan ner för trapporna och ut på gatan. Den här kvällen skulle bli helt underbar......

Blev ett ganska kort kapitell men nästa blir långt, det lovar vi! det kommer senare idag. Detta kapitlet skulle egentligen kommit igår men ingen av oss hann skriva slutet så det kommer nu iaf! GLÖM INTE ATT KOMMENTERA!!

Kommentarer
Postat av: a.l.v.a.n

Så himla bra!!!! :D

2012-01-06 @ 11:53:07
URL: http://ericsaadelovestories.blogg.se/
Postat av: Elin ;)

YEEEYYY :D

2012-01-06 @ 12:14:03
Postat av: Josefin

JÄTTEBRA! MER! <3<3 :D

2012-01-06 @ 15:44:43
URL: http://erickhaledsaadeforever.blogg.se/
Postat av: Elin ;)

Skulle inte nästa kapitel komma snart...? ;)

2012-01-10 @ 19:16:34
Postat av: a.l.v.a.n

När kommer nästa!

2012-01-14 @ 16:35:32
URL: http://ericsaadelovestories.blogg.se/
Postat av: okänd XD

Din blogg är fan sämst! jag älskar eric men din blogg är sämst!

2012-01-19 @ 16:06:22
Postat av: a.l.v.a.n

Längtar tills nästa kommer! :D älskar novellen!!! <3

2012-01-21 @ 00:06:09
URL: http://ericsaadelovestories.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Copyright © 2012- SaadeStoory | Designad av: Therese Henriksson