Still Loving It - Del 25

Det var dags för läggdags och Eric skulle hem till sig för han hade ingen lust att sova på soffan. Dagen hade var riktigt bra och nu var sista gången jag såg mamma och syrran på kanske ett bra tag och det kändes väldigt tråkigt.  Så jag fick säga hejdå nu eftersom jag var på jobbet när deras tåg hemåt åkte.


6:e Februari
det var en hel vecka sen mamma och Hanna åkte hem. Men det känns som det var igår, jag saknar dom så otroligt mycket redan. Idag var det fredag men inte fredag som helst.......egentligen så ville jag inte tänka på vad det var för dag eftersom det inte skulle bli någon speciell dag iaf. Jag hade ju knappt några vänner här i Stockholm så det skulle kanske bli en helt vanlig fredag iaf. Det enda som fanns på dagens planering var "jobbet", visst det är kul men det kunde varit mycket roligare om jag hade fler vänner. Klockan var 8 på morgonen och jobbet började inte förräns om 2 timmar. Jag drog på mig ett par svarta jeans, ett vitt linne, ovanpå det så satte jag på mig en stor och gosig kofta. Sen gick jag till toan och satte upp mitt mörka och hyffsat långa hår i en slarvig tofs. Jag orkade verkligen inte bry mig om hur jag såg ut. Efter har sminkat mig lite snabbt, gick jag till köket och tog fram bröd, ost och smör. Jag bredde mig två mackor och tog sedan med dom till vardagsrummet där min dator låg. Jag startade den och gick direkt in på Facebook, av en vana. Jag hade fått 100 nya händelser. Det var många som hade skrivit i min logg. Jag ville inte ens kolla, det skulle bara känna mig mer ensam då. Jag kollade även twitter lite snabbt och där hade jag fått 1000 nya followers! Bara på en dag, eller det var inte en dag. Det var bara några timmar, helt sjukt. Jag var bara tvungen att ringa Eric. Hoppas bara att han är vaken. Det borde han ju vara vi halv 9, en fredagsmorgon.
Det tog några signaler innan han svarade och han lät ganska trött.
- "oj väckte jag dig...sötis" han skratta till i luren
- "nejdå, jag jobbar.....snygging" båda skratta samtidigt
- "men du, jag har fått 1000 nya followers på twitter på bara några timmar, det är ju sjukt......cooling"
- "oj, det var många....."han skratta till lite men sen fortsatte han......."tuffing" han börja skratta och jag gjorde desamma.
Vi snackade väldigt länge men han verkade inte fatta att det var en speciell dag för mig idag. Jag försökte komma in på det spåret flera gånger men han bytte bara ämne. Det var kanske inte meningen att jag skulle vara glad idag.

*

På vägen till jobbet så mötte jag Hampus. Han var också på väg till jobbet, han tog min hand men jag drog snabbt bort den. Då kollade han konstigt på mig och frågade vad det var för fel på mig.
- " vadå fel på mig? det är ju du som är felet, du raggar mig även om du har tjej"
- "jag raggar inte och om jag skulle det så gör det väll inget"
- "jo det gör det för jag är tillsammans med Eric nu" jag kanske inte skulle sagt det eftersom han blev väldigt sårad
- "okej vad roligt för er då" han gick snabbare och försvann innan jag hann förklara.
Den här dagen skulle ju bli den bästa i mitt liv men allt är ju bara skit......

Ja det var allt för idag! Förlåt att det kommer sent men jag är sjuk och har inte orkat förens nu och jojjo har skola att tänka på. Vad tycker ni? och vad är det för speciell dag för Kajsa? kommentera gärna och gissa vad ni tror! :) PUSS
//Emma

Länkbyte

jag tänkte att vi faktiskt skulle kunna köra länk byte med dom som vill och era bloggar måste självklart handla om Eric. Inga privatbloggar där ni skriver om Eric ibland utan bloggar som handlar mestadels om Eric. Det kan vara privatbloggar men då får det handla mer om Eric än er :) Kommentera vad eran blogg heter och gör det när ni har länkat oss så vi vet att ni verkligen har gjort det. Så jag vi också länka er! :)
//Emma

Inget nytt idag

Tyvärr så har vi inte haft tid att skriva något idag så det går bli imorgon istället! Hoppas det är okej<3
//Emma


Dagens Bild


BESÖKSREKORD!!!!

Idag har vi fått BESÖKSREKORD!!!! Tack så sjukt mycket!!!! :D ni är bäst!!! Fortsätta gärna följa oss och novellen!!! <3


Still Loving It - Del 24

Eric gick och satte sig bredvid mamma och då blev det kallt vi mig eftersom Eric hade legat tätt intill mig.
Jag kom på mig själv att jag inte heller hade så jag passade på att skaffa det när Eric ändå visade för mamma. Jag laddade snabbt ner appen och började med att skriva in ett användarnamn. Hmm...vad skulle jag heta? Kajjsaaa kanske? Ja så fick det bli! Jag valde lösenord och allt annat man skulle fylla i. Nu hade jag twitter och den första jag började att följa var ju såklart Eric. Bara några sekunder senare så fick jag en notis om att "ericsaademusic" hade börjat följa mig. När jag kollade på honom så log han och blinkade med ögat. Det tog ett tag innan jag hade hittat lite folk som jag ville följa och det blev ganska många tillslut. Min första tweet blev "nu har jag äntligen twitter", inte så roligt kanske men det var det enda jag kom på. Det kom upp att det fanns en oläst tweet när jag uppdaterade sidan så såg jag att det var Eric!!

Hans tweet var nog den sötaste jag någonsin har läst. Även om jag hade följt några twittrare när jag inte hade twitter så var detta ändå det gulligaste. "Follow my dear friend @Kajjsaaa! She is an amazing girl and she just started tweeting, so follow her!". När jag hade läst det så kollade jag på Eric som hade fullt upp med att hjälpa mamma. Men syrran såg att jag var väldigt glad och hade ett VÄLDIGT stort leende på läpparna.
- "vad är det med dig nu då?" frågade syrran och skrattade åt mig
I samma sekund så kollar både mamma och Eric upp från sina telefoner och såklart kollar dom på mig.
Jag trodde Eric skulle fatta när jag log och kollade på honom menatt säga det direkt.....i enrum. Jag bad Eric komma med mig till köket medans mamma och syrran satt kvar och han fattade tydlignen inget för han kollade på mig och log. Jag tänkte först skicka ett sms och säga vad jag menade men sen ångrade mig och tyckte det var bättrefortsatte
att hålla på med sina mobiler. När vi väl var inne i köket så stängde jag dörren så inte dom andra skulle höra någon. Även om det inte var något hemligt så ville jag snacka med honom själv.
- " du?......det där med tweeten......" han avbröt mig med sitt höga skratt
- "hahaha......." han kunde inte prata för att då fick han bara skrattattacker. Så han väntade lite tills det lugnade ner sig
fem minuter senare hade han slutat skratta och kunde äntligen säga något ord som man någorlunda skulle kunna gissa sig till. Så kul var det ju inte, tyckte inte jag i alla fall men tyckte tydligen han.
- " hahahah......jag vet inte vad jag skrattar åt men det lät så roligt på något sätt"
Jag såg nog ut som ett frågetecken för han skratta ännu mer åt min reaktion.
- " men herregud, vad är det som är så roligt?"
- "jag vet inte men blev du inte glad för tweeten?" han log kaxigt och närmade sig mig
- " jo det var det jag skulle säga, jag blev jätte glad och det var jätte gulligt. Tack"
Han la sina händer runt min midja och drog mig närmare honom så jag lätt kunde känna hans hjärtslag mellan den röd-blå rutiga skjortan han hade på sig. Han kroppsvärme var så skön att känna och ännu bättre var det när våra läppar möttes i en mjuk kyss. Vi stod där ett bra tag innan vi båda kände att det kanske var bäst att gå tillbaka till dom andra mobilnördarna. Mamma var den som först kollade upp när vi kom in i rummet igen och nån sekund senare så kollade Hanna också upp. Båda log och såg väldigt förväntansfulla på vad vi gjorde men det kommer dom aldrig få veta.
Det var dags för läggdags och Eric skulle hem till sig för han hade ingen lust att sova på soffan. Dagen hade var riktigt bra och nu var sista gången jag såg mamma och syrran på kanske ett bra tag och det kändes väldigt tråkigt.  Så jag fick säga hejdå nu eftersom jag var på jobbet när deras tåg hemåt åkte.

Vädigt kort och tråkigt kapitel det blev idag men imorgon blir det förhoppningsvis bättre. Föresten så vill vi tacka för alla fina kommentarer vi har fått om novellen. Det betyder så sjukt mycket för oss och fortsätt gärna med det! Tack också för att så många svarade på våran fråga idag. Alla ville ha korta kapitel och att det ska komma ofta och då blir det så. Jag har tänkt att vi ska försöka göra att det kommer ett varje dag men jag kan inte lova att det blir det nu när skolan har börjat igen och så men vi får hålla tummarna!
//Emma

Dagens Bild

SÅÅÅ SJUKT SÖT!!!<3
//Emma

Dagens Fråga!

hellu, nu vill vi ställa fråga och vi vill att alla läsare svarar.
Skulle ni helst vilja ha korta kapitel och att dom kommer ut oftare eller långa kapitel och då kommer dom inte ut lika ofta? Det skulle vara bra om ni kommenterar det ni tycker är bäst så vi vet.
Nu ska jag börja med nästa del så kommer nog ett idag också :) Många kramar<3
//Emma

Still Loving It - Del 23

Eric stod kvar på samma ställe och han såg väldigt stel ut.
- "vad är det? är det för att Hampus kom förbi eller?" han svarade inte. "men hallå, Eric! Svara!"
- "ja vad är det.....nej eller ja, jag gillar inte honom och det vet du"
- " ja men du kunde väll sagt hej i alla fall, jag fattar inte varför ni inte är vänner nu när han har tjej och du har mig?"
han kollade på mig innan han svarade "vi kommer aldrig kunna bli vänner och så är det bara"
- "varför då?" jag kände mig väldigt frågvis men jag var ju tvungen att veta!
- "för att han har något lurt pågångm det känner jag på mig" jag struntade i att svara och gick bara vidare och Eric hängde med. När vi har gått en liten bit så knackade någon mig på ryggen.........
___________________________________________________________________________________________________
Jag vände mig om, där stod Mamma och syrran.
-"Hej" sa syrran och kramade mig
-"Hej" sa jag och kramade henne och sen mamma
Jag tittade på Eric, han hade samlat sig och log sitt urgulliga leende.
-"Vi hade tänkt gå och äta, vill ni hänga på?" fråga min mamma
Jag titta på Eric och han nicka.
-"Visst" sa jag och log
Vi gick iväg.
När vi såg en folkgrupp på ena sidan av gatan gick vi snabbt någon annanstans. Vi ville inte stanna och skriva autografer mer idag. Eller Eric ville inte.
Vi stannade utanför en resturang som såg jättelyxig ut.
Vi gick in och satte oss. Jag och Eric beställde varsin planka med oxfilé och mamma och syrran tog en hamburgare av något slag.
De hade på musik inne på resturangen ooch helt plötsligt började Hotter Than Fire spelas.
Jag började sjunga med:
-"I'm dressing up for tonight, don't need no list no invite
i'm here to dance, dance, da-da-dance, dance"
Mamma, syrran och Eric började skratta.
-"Vaddå?" frågade jag och tänkte inte på att Eric sjöng denna låten.
-"Em, hör du inte vem som sjunger?" frågade syrran
Jag tittade på Eric och han skrattade så jag trodde han skulle dö för att han inte fick luft.
Jag kände mig som ett frågetecken.
Sen lyssna jag lite till.
-"OH SHIT!!" sa jag och de började skratta mer!
*
Resten av kvällen satt vi och kollade på tv i min lägenhet. Allihop, jag, syrran, Eric och mamma. Det var deras sista kväll innan dom skulle åka hem. Till Gävle. Det kändes lite tråkigt Faktiskt men ändå lite skönt då att det inte var så mycket folk i lägenheten. Alla satt med sina iPhones så ingen fokuserade på tv:n direkt. Jag och Eric smsade till varandra och det tyder ju på att vi var ganska uttråkade. Syrran och mamma fattade ingenting när vi små skrattade åt varandra söta sms, dom tyckte nog att vi var knäppa. Men mamma frågade Eric en lite random sak:
- "Eric du har väll twitter ellerhur?"
- " ja, det har jag. Ska du skaffa eller?" sa han och log lite kaxig
- "ja jag tänkte det men jag har inte riktigt fattat hur man gör. Skulle du kunna visa mig lite snabbt?"
Eric gick och satte sig bredvid mamma och då blev det kallt vi mig eftersom Eric hade legat tätt intill mig.
Jag kom på mig själv att jag inte heller hade så jag passade på att skaffa det när Eric ändå visade för mamma. Jag laddade snabbt ner appen och började med att skriva in ett användarnamn. Hmm...vad skulle jag heta? Kajjsaaa kanske? Ja så fick det bli! Jag valde lösenord och allt annat man skulle fylla i. Nu hade jag twitter och den första jag började att följa var ju såklart Eric. Bara några sekunder senare så fick jag en notis om att "ericsaademusic" hade börjat följa mig. När jag kollade på honom så log han och blinkade med ögat. Det tog ett tag innan jag hade hittat lite folk som jag ville följa och det blev ganska många tillslut. Min första tweet blev "nu har jag äntligen twitter", inte så roligt kanske men det var det enda jag kom på. Det kom upp att det fanns en oläst tweet när jag uppdaterade sidan så såg jag att det var Eric!!


Väldigt kort men hinner inte skriva mer nu och jag sa ju att det skulle komma ett idag! ;) det är ju bättre än ingenting iaf! KOMMENTERA vad ni tycker nu!!!<3
//Emma

Tack!

tack för alla era fina kommentarer som ni ger oss! Det betyder jätte mycket för oss och det gör att vi blir mer peppade på att skriva. Nästa del kommer förhoppningsvis idag! Jojjo började lite igår och nu ska jag (Emma) fortsätta. Men vi vill ha ännu mer kommentarer! Vi ser att ganska många läser bloggen men väldigt lite kommentarer så nu får ni börja kommentera!!! Vi behöver det, annars kanske vi inte tycker det är kul längre och kanske t.o.m lägger ner bloggen så kommenterna vad ni tycker om kapitlena! :)
Vi skulle också vara jätte glada om ni kunde sprida vidare denna blogg till andra "Saade" fans. Vi säger som Eric "vi vill utvecklas med er" och därför skulle det inte vara fel om fler följde oss! :D
KRAM!!<3
//Emma

Msn?

hej, jag tänkte att ni som har msn(det har nog alla!) kan få adda oss. Där kan ni ställa frågor om oss, novellen och Eric. Vi ska försöka vara inne så mycket vi kan och kommer ihåg det :P men vill ni adda oss så heter vi: [email protected]. Om ni vill så kan ni skriva eran mailadress så vi kan adda er och vi kommer självklart inte visa era kommentarer om ni inte vill :)
Låter det som en bra idé ? :)

Dagens Bild

//Emma

Still Loving It - Del 22

- "hallå sover du?"
- "va, vad sa du?" han bara skratta och skaka på huvudet
-"ska vi gå på stan eller?" upprepade han
- "ja eller kan vi inte stanna här?" jag log mitt mest förnuligaste leende
- "okej då, vad ska vi hitta på då?"
- "jag tyckte jag såg nått roligt i sovrummet" jag skratta och drog med honom om in i sovrummet......


När vi kom in i sovrummet så stod vi bara och kollade varandra i ögonen. Det fanns bara vi två i HELA världen! Men det magiska ögonblicket avslutades p.g.a att Eric putta ner mig i sängen.
- "vad gör du?" halvskrek jag men samtidigt skrattade
- "men jag tyckte du såg trött ut i benen" han log sitt finaste leende som jag verkligen inte kunde motstå.
Så jag fällde krokben på honom så att han hamnade ovanpå mig. Vi skrattade båda två och ingen av oss hade någon emot att ligga så när inpå men han flyttade sig ganska snabbt åt sidan, för att jag inte skulle få all hans tyngd på mig. När han låg där brevid mig så insåg jag för första gången hur perfekt han verkligen är. Det är inget jag har tänkt på innan men nu så blev det så tydligt. Ännu en gång avbröt han mina tankar, denna gång smekte han min kin mjukt och  närmade sin mun mot min men när det var halv sekund innan våra läppar skulle mötas så lätt det nått från ytterdörren. Eric gick självklart dit och kollade vad det var men kom snabbt tillbaka.
- "äsch det var bara posten som kom...." han avbröt sig själv och sedan fortsatte han "....ehh....vart var vi?" han log och jag log tillbaka. Jag kände att allt blev så fel när han sprang iväg så det skulle inte kännas naturligt om vi gjorde det igen så jag kom på ett annat förslag.
- "kan vi inte gå på stan istället" man såg att han blev lite chokad men ändå glad
- "jo...men visst. Kom då" han drog upp mig från sängen.
Vi gick mot hallen för att ta på oss
*
Väl på stan så var det väldigt många fans till Eric som kom fram och ville ha autograf. En liten pojke som kanske var 5 år frågade vem jag var och vad jag hette. Men på den första frågan visste jag inte riktigt vad jag skulle svara. Skulle jag säga att jag var Eric flickvän eller bara vän. För ärligt talat så visste jag inte om vi bara var vänner eller mer än det. Det jobbigaste var att Eric kollade på mig och väntade på vad jag skulle svara. Den lilla killen blev otålig och sa bara:
- "okej jag fattar, ni är tillsammans! Ellerhur?" det enda jag fick fram var ett falsk skratt.
Men när jag kollade först på pojken och sen på Eric så förstod jag att det inte fanns något att skratta åt. Jag sa inget mer och pojken gick iväg efter att han hade fått en autograf av Eric. Det tog nästan femton minuter innan vi kunde gå vidare. Så fort alla fans hade försvunnit så fråga Eric mig direkt om det den lilla pojken frågade om.
- "vad var det den lilla pojken frågade dig som du inte kunde svara på?"
- " hörde du inte det?" jag skrattade lite smått men det gjorde inte han
- "nej, jag hörde inte för som du kanske vet så skrev jag autografer" nu var det han som skrattade men inte jag
"okej han frågade vem jag var och jag visste inte om jag skulle svara att vi är ett par eller bara vänner" han ansikte ändrades snabbt, från glad till sårad.
Jag märkte direkt att det jag just hade sagt inte var så speciellt bra. Vad skulle jag nu säga? han kollade ner i marken men jag tog lätt i hans haka och drog den försiktigt uppåt så att han kollade på mig.
- "asså det vat inte meningen att såra dig men jag är inte helst säker på hur det är mellan oss"
Han kollade ner igen men snabbt upp igen.
- "jag som trodde det fanns något mellan oss"
- " men det gör det också men jag är bara osäker på hur du känner för mig" han kollade djupt in i mina ögon
- "vill du veta hur jag känner för dig"......han kollade ännu en gång ner i marken men sen fortsatte han..."om jag ska vara ärlig så älskar jag dig" Han visste inte om han skulle se arvarlig eller glad ut för han mungipor åkte upp och ner flera gånger. Jag själv blev väldigt chockad över dom starka ord.
"om sanningen ska fram...." både började skratta "...så älskar jag dig också". Han bröt upp i världens största leende som var helt omotståndligt. Han gick närmare mig och kanske att våra läppar skulle mötas denna gång, eftersom vi blev störda innan. Han lutade sig fram och den möttes vi och det var helt underbart. Han varma och mjuka läppar var det bästa som jag har upplevt. Även om jag har känt dom innan så var det en helt annan känsla nu. Det blev en lång kyss och när vi släppte varandra så ser jag nån som står och stirrar på oss en liten bit ifrån. Jag har ganska dålig syn så såg inte först vem det var. Men när personen kom närmare så såg jag direkt vem det var. Det var Hampus. Vad ville han? Eftersom Eric stod med ryggen emot så märkte inte han när Hampus kom, han märkte bara att jag kollade åt ett annat håll.
- "nemen tjenare, här står ni och har det trevligt ser jag" han log men jag såg i hans ögon att det var nått som inte stämde
- " ja hej, hur är det med dig?" jag kände att jag var tvungen att säga nåot snabbt innan det blev för tyst.
Eric sa ingenting under tiden vi, eller snarare jag snackade med Hampus. Dom har aldrig funkat ihop men nu när dom inte fajtas om mig så borde dom väll ändå bli vänner. Vi stod där i kanske tjugo minuter innan Hampus skulle iväg och jobba. Jag skulle inte jobba föränns i imorgon så jag retade honom lite för det. Men sen gick han iväg, medans jag och Eric stod kvar på samma ställe och han såg väldigt stel ut.
- "vad är det? är det för att Hampus kom förbi eller?" han svarade inte. "men hallå, Eric! Svara!"
- "ja vad är det.....nej eller ja, jag gillar inte honom och det vet du"
- " ja men du kunde väll sagt hej i alla fall, jag fattar inte varför ni inte är vänner nu när han har tjej och du har mig?"
han kollade på mig innan han svarade "vi kommer aldrig kunna bli vänner och så är det bara"
- "varför då?" jag kände mig väldigt frågvis men jag var ju tvungen att veta!
- "för att han har något lurt pågångm det känner jag på mig" jag struntade i att svara och gick bara vidare och Eric hängde med. När vi har gått en liten bit så knackade någon mig på ryggen.........

Så det var del 22! vi är verkligen ledsna för att det tagit så lång tid men vi har verkligen haft mycket med skolan och lite andra privata saker så det har kommit lite i sista prioritet. Men nu är vi tillbaks på banan(ett tag iaf) igen och vi hoppas detta blev bra nu. Detta är nog det längsta kapitlet vi har haft här på bloggen och det är för att kompencera för att det har tagit så lång tid. Nu får ni verkligen KOMMENTERA och säg vad ni tycker och vad ni vill ska hända! :) Sköt om er så hörs vi snart igen!! :) // Emma & Jojjo<3

Sorry!<3

förlåt för urusel uppdatering men vi har haft fullt upp i skolan, vi har haft nationella prov och sånt så vi har inte riktigt kunna koncenterat oss på bloggen. Plus att jag, Emma har varit lite sjuk och fått tråkiga nyheter inom familjen så har inte mått så bra men nu ska jag och Jojjo verkligen försöka satsa på bloggen och göra så mycket inlägg vi bara kan! hoppas att ni forsätter läsa bloggen och inom en snar framtid så kommer nästa del av "Still Loving It". Hehe det lät som om det kommer om flera månader men jag ska försöka komma på några bra idéer nu och börja skriva! :)
btw ni missade väll inte Eric i "wild kids" igår? Eller QX galan? :)
Tryck på bilden för att komma till wild kids avsnittet
QX galan:
här är länken om det inte funkar: http://www.tv4play.se/noje/singelprogram_noje?title=qx_gaygalan&videoid=2154817
//Emma

Dagens Bild

//Emma

Fanvideo Till Eric

Har tänkt länge på att göra en Eric Saade fan video där inte bara jag medverkar utan förhoppningsvis många andra av hans fans. Om ni vill vara med så skicka ett mejl till [email protected]. Ni kan då bifoga:
- Favorit bilder på Eric

- Bilder på er med kanske nån text på

- Bilder på er & Eric

- Favorit videos med Eric

- Videos som ni har filmat själva

Ni kan också önska låtar som jag ska ha i bakgrunden. Den kan i stort sett skicka in allt som har med Eric att göra och som ni vill ska vara med i videon. Jag vet inte riktigt när jag kommer göra den men det blir väll när jag har fått tillräckligt med material. Hoppas ni vill vara med, det skulle vara jätte kul! :)

//Emma


RSS 2.0


Copyright © 2012- SaadeStoory | Designad av: Therese Henriksson