<3

Heej!
Igår (fredag) fick jag (Jojjo) kolla på genrepet till pop explosion!!!
Det vaar helt underbart!
Sen efter deet fick jag och alla andra 32 personer som var där hälsa på honom (alltså skaka hand med honom)
Och jag hade på mig en av mina Eric Saade tröjor så vårt lilla samtal var såhär:
Han: "Hej" ler
Jag: "Hej" ler
Han: " Snygg tröja du har" ler
Jag: "Tack" ler MYCKET mer
Sen gick han vidare till nästa!
Men asså jag AVGUDAR min hand!!! <3
OMG! OMG! OMG!
en bild på snyggingen:
SÅ SÖT! ♥
Sen idag (Lördag) så var jag och mamma och såg på den riktiga showen i MALMÖ! =D
OMG se eric saade 2 dagar irad!
OMG! OMG! OMG!
It's AMAZING!! <3
en bild:
Puss =*
Jojjo ♥
P.s: Nästa del kommer snart! Vi har ju påsklov nu så! ;D <3

Still Loving It - Del 31

Det var så skönt att bara prata av sig med Eric, vi var så lika och förstod varandra från första sekund. Eric avbrött våra fina pratstund med att:
- "Kajsa, jag måste iväg och jobba snart men du kan ju välja film till bion och boka någon restaurang som du tycker är trevlig"
- " men klockan är ju 11? skulle inte du jobbat för längesen" jag hade inte tänkt på det innan
- " jo, men jag tog lite sov morgon för din skull"
- "åhh vad gullig du är" jag kunde inte motstå att ge honom världens längsta kyss.
Jag hade världens bästa pojkvän!

Eric gick precis i väg till jobbet och då gick jag och satte på datorn för det var länge sedan jag kollade mailen. Jag kom in så stod det att jag hade 379 nya medelanden, men jag orkade inte kolla på dom så jag logade ut lika fort igen. Sen gick jag in en snabbsväng på Facebook och skrev: " middag och bio med E ikväll, det kommer blir riktigt mysigt" Det tog bara några minuter innan jag hade typ 59 komentarer och 68 gillningar.
*
Nu är jag på väg till studion, där jag och Eric ska mötas upp. Jag hoppades verkligen på att det skulle bli en bra kväll. Tidigare idag, var jag på stan en sväng och boka ett bord på Erics favorit restaurang och bokade biljetter till hans favorit film och nu går jag här och är på väg till älsklingen. När jag såg Eric och han såg mig så sprang jag fram till honom och gav honom en kram och han kysste mig lite lätt på pannan.
-  "Vad för film köpte du biljeter till?" han log ett brett leende mot mig
- "Det får du se snart" jag försökte se lite misstänksam ut men det gick inte så bra
- "Kom igen snälla säg"
- "Nej,du får se sen"
När vi kom fram till bion och skulle gå in och vi lämna över biljeterna till han som klipper biljeterna, så sa han:
- "Hej Kajsa det var längesen"
- "Vem är du?"
- "Känner inte du igen mig?"
- "Eh nej....."
- "Kom igen känner du inte igen din gamla klasskamrat?"
- "Hej det var längesen"
- "Ah, det var du som beställde en ensam salong va?"
- "Japp"
Efter vår konversation så skrev han sitt nummer på min arm och vi gick in och när filmen började då sa Eric.
- "Tack älskling men du behövde inte välja denna filmen, jag vet att du inte gillar den"
- "Jo,jag ville för jag ville ge den en chans"
*
Filmen var jätte bra och vi gick till resturangen. Både jag och Eric tog en varsin planka. Det var riktigt gott och det tyckte Eric också. Efter vi hade ätit gick vi hem till mig och spelade lite spel och sedan så somna vi. Dagen efter så vakna jag av att jag mådde lite illa jag sprang till toan och spydde 3 gånger. Lite senare så kom Eric och han kände sig inte häller bra. Vi tänkte vad kunde de ha varit för något som gjorde att vi kände oss dåliga? Vi låg ner kruppna i soffan med filltar, varm choklad och såg på tv. De var en riktig mysdag med Eric, när vi båda inte mår så bra.

Såå!! kanske inet jätte bra men det är iaf något! hoppas ni blir nöjda :) Kommentera nu vad ni tycker!!!<3
//Emma

Skiter i Jante

Skiter i Jante

Den lille popsnärten Eric Saade har varit väldigt omskriven i medierna de senaste dagarna. Hur bara kan man vara så osvensk och fullkomligt skita i Jante-lagen? Inte nog med att han ger sig ut på arenaturné, dessutom tar han nästan 1500 kronor från sina fans för en autograf. Fast riktigt så är det kanske inte.

– Det här är ingen signeringsturné, de får ett backstagepass till min konsert, sådana säljer stora världsstjärnor som Beyoncé hela tiden och då är det ingen big deal, säger Eric.

För några veckor sedan stod han på scenen i Globen och lämnade över den eftertraktade sångfågeln till Melodifestivalens nya vinnare Loreen. För egen räkning hade han redan släppt "Mello" för länge sedan och nu fokuserar han hundra procent på sin stora dröm som äntligen går i uppfyllelse. 

Arenaturnén bjuder på dansare, led-skärmar, liveband och galna nummer.

– Den heter Pop Explosion för att det verkligen smäller och för att det verkligen är något stort. Jag ville utmana till någonting nytt och sätta en trend för att arenaturnéer blir vanligare i Sverige, säger Eric.

För Eric handlar det hela tiden om att ligga steget före – det enda som räknas är vad man gör sedan. Med sin låt Popular placerade sig Eric bättre i Eurovision Song Contest bättre än vad någon svensk gjort på tolv år. Men det spelade ingen roll hur det gick där och då, det var bara en hype.

– Ingenting handlar om vad du gör i Mello, du kan vara hur bra eller hur dålig som helst. Allt handlar om vad du gör efteråt för det är då du ska stå på egna ben. Dagen efter finalen är det slut, det är då det gäller att leverera. Andra singeln är alltid viktigare än den första. 

I årets Melodifestival tycker han helt klart att rätt låt vann, även om han rent personligt tycker att det hade varit roligt att lämna över priset till sin polare Danny. Men han kallar Loreen för sjukt begåvad och en grym artist.

– Jag blir mer förvånad om hon inte tar hem det än om hon faktiskt gör det. Den låten är lite som Rihanna, eller, den är fuck you Rihanna för den är så sjukt bra! 

Och så var det det där med att hans ex Molly Sandén stod på scenen och sjöng om hans smutsiga underkläder…

– Fast gjorde hon verkligen det? Vi satt för ett år sedan och lyssnade på den där låten tillsammans, säger han. 

I dag är han singel men tror att han skulle få sjukt mycket ragg bara han hade haft tid för det. Just nu jobbar han 09-02 och hinner inte alls flörta. Men han säger att han kan tänka sig att dejta, även om det är ett fan, så kanske kan någon av dem som betalar 1500 kronor för att få hänga med Eric backstage faktiskt få valuta för pengarna – dem är han så illa tvungen att träffa.
Källa

Hehe, ni som har backstage-pass kan ju passa på att ragga lite när ni träffar Eric! ;)♥
//Emma

Sorry

Förlåt för så dålig uppdatering. Vi har börjat på nästa del och det kommer förhoppningsvis senare idag. Nästa vecka är det ju lov och då kan vi lova att det blir bättre med kapitel!

Btw är det nån som ska gå på pop explosion? Nån imorgon på premiären i Helsingborg? Jag ska gå i Örebro och det är exakt 2 veckor kvar idag! Jag längtar så jag håller på att dö! Det kommer bli så grymt!
Sköt om er så hörs vi snart genom ett kapitel :)
//Emma


Still Loving It - Del 30

-"Vad är det?" frågade han.
-"Har du kollat datumet på videon och du vet att det är molly Sandén han pussar där va?"
Jag reste mig upp för att gå.
-"Men gå inte! Jag lovar dig jag ljuger inte" sa Hampus
-"Jag tror dig inte! Du försöker bara få  tillbaka mig för du gillar inte Eric!" sa jag och började gå.
Han tog tag i min arm och drog i den så jag kom in i hans famn, sen började han pussa mig.
Jag drog mig loss:
-"VA FAN GÖR DU?!?!" sa jag och sprang där ifrån.
Jag sprang hela vägen hem, in i min lägenhet och låste dörren om mig.
Sen sjönk jag ner på golvet igen...

Jag tänkte: varför gör han så? Sen kom jag på att det kanske var för att han är avis på Eric, för han är ihop med mig. Jag ringde Eric och frågade om vi kunde ses han sa:
-Ja det kan vi. Vi kan träffas på expresso house?
-Ja det kan vi.
-Du låter inte så glad, vad är det gumman?
-Jag tar det när vi träffas sen
Vi träffades vid expreso house och bestälde in två chailatte och en cupcake och när vi hade fått in det så sa jag:
-Jag vill veta om du kysste Hampus tjej?
-Ja har ju sagt att jag inte gjorde det tror du inte på mig?
-Jo,det gör jag men Hampus vissade mig en video i går där du kysste Molly 2004 men du vet ju att man kan ändra år på en video kamra.
-Kajsa jag har inte kysst henne! Jag skulle aldrig göra så mot dig!
Jag trodde faktiskt på honom och vi kysste varandra och jag gick hem till mig och han till sig så sa vi att vi skulle gå på bio och gå på middag i morgon, hoppas det blir kull.
*
Jag vaknade av att någon höll på i köket och jag tog en hård bok som jag kunde försvara mig med, om det skulle vara en tjuv eller så. Men när jag gick ut i köket och hoppade fram så såg jag en ganska vältränad kropp. En otroligt snygg och stilig man som tydligen hade glömt att ta på sig tröjan. Han hade bara jeans på sig, han var otroligt het när han stod där och fixade med frukost.
- "hej, eric" jag gick fram till honom och gav honom en lätt kyss
- "nemen hej darling" han kysste mig på pannan och jag gick och satte mig på en stol
- "Hur kom du in?"
- "Jag har nyckel kommer du inte ihåg det?"
- "Juste, men jag trodde du hade gett tillbaka den"
- "Nej tydligen inte"
Han skratta till och log med sitt fina leende och jag skratta med, jag gick fram till honom öch började kyssas och han gjorde desamma. Där stod vi i mitt kök och roade oss av varandra. Han satte upp mig på köksbänken så att vi blev mer jämnlånga, han är ett halv huvud längre så det var bara bra. Jag kunde verkligen inte motstå hans läppar som var så mjuka att man inte kunde få nog. Vi stod/satt där ganska länge, tills vi båda kom på at vi kanske skulle äta något. Det fick bli stekt ägg och smörgås, bådas favorit. Det var så skönt att bara prata av sig med Eric, vi var så lika och förstod varandra från första sekund. Eric avbrött våra fina pratstund med att:
- "Kajsa, jag måste iväg och jobba snart men du kan ju välja film till bion och boka någon restaurang som du tycker är trevlig"
- " men klockan är ju 11? skulle inte du jobbat för längesen" jag hade inte tänkt på det innan
- " jo, men jag tog lite sov morgon för din skull"
- "åhh vad gullig du är" jag kunde inte motstå att ge honom världens längsta kyss.
Jag hade världens bästa pojkvän!

Så, nu kommer ÄNTLIGEN del 30!! Vi ber verkligen om ursäkt för att det tagit så långt tid men vi har haft mycket att göra med skolan och sånt. Hoppas ni gillar det och glöm inte att KOMMENTERA!!!! :D
puss på er, våra fin fina läsare som är bäst!<3
/Emma

Fanvideon Till Eric

Nu är fanvideon klar!!! Och som jag har sagt innan så kommer jag ge den till Eric och hoppas verkligen att han kollar på den :) men jag hopps ni gillar den iaf ! :)
//Emma

Hjälp! :)

Alla Saade fans!!! Hjälp mig nu när jag behöver er!!! Skicka era favorit klipp på Eric till mig i kommentarerna eller på blogresponse!Jag ska ha dom i fanvideon så jag skulle vara sjukt tacksam om ni kunde hjälpa till! Utan er, ingen video :/♥
//Emma

 


Gilla oss på facebook!

Som ni ser till höger så kan ni nu gilla oss på facebook, där kommer vi skriva när det kommer nytt kapitel, lägga upp roliga klipp och bilder med Eric och annat roligt som vi inte lägger upp på bloggen! :D
//Emma

Still Loving It – Del 29

Efter det samtalet med Hampus så gick jag hemåt. Jag grät nästan hela vägen hem och när jag kom innanför dörren så föll jag bara ihop, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Hela min värld hade bara rasat ihop, allt var förstört. Eric hade svikit mig. Jag visste att jag borde ringa honom men jag vet inte om jag skulle palla med det. Att höra hans röst och kanske få beskedet att det var sant. Skulle jag orka det? Hur kunde han? Vad hade jag gjort mot honon som gjorde att jag förkänade det här? Mitt huvud var helt kaos just nu. Alllt stod bara stilla och jag kunde inte ens röra mig. Jag satt där i min lilla, tråkiga hall som en liten bebis. Men det hade jag all rätt till......


Det första jag gjorde dagen efter var att ringa Eric och prata med honom och säga vad Hampus hade sagt.
Han hörde nog gråten i min röst då sa han.
- "Kajsa det är inte sant att jag är ihop med henne men i förrgår var vi och tränade ett dans nummer inför den där galan jag ska ta i mot priset på. De jag vann. Vi var ju med dom andra dansarna också.
- "Så Hampus har hittat på allt?"
- "Ja,i går ringde han och då retade Tomas honom. Han lät som min röst för att han skulle ta reda på mer vad som hände. Men ljuga för dig det ska han inte göra, om han gör det en gång till så kommer han ha respekt för mig sedan.
Efter samtalet så kände jag mig ganska glad för att jag har Eric på något sätt.
Jag skickade ett sms till hampus där det stod:
"Varför ljög du?"
Han svarade snabbt:
"Möt mig på köpcentret så förklarar jag allt"
Jag gick dit. Jag ville ju ha en förklaring!
-"Hej" sa han och vinkade
Han satt vid ett bord på ett café. Jag gick dit och satte mig.
-"Hej" sa jag och tog av min jacka.
-"Jag ska gå rakt på sak, vaför ljög du Hampus?" frågade jag
Han tittade på mig, sen stack han ner handen i sin jacka och tog upp en videokamera.
-"Kolla på detta" sa han och startade en video.
På videon så såg man Eric sitta i en soffa emd en tjej och pussas. Jag skakade på huvudet och kollade i hörnet på skärmen där stod den 2006-05-25
Jag kollade närmare på tjejen, det var Molly Sandén som han satt och pussades med.
Jag skarattade rätt ut!
-"HAHAH!"
-"Vad är det?" frågade han.
-"Har du kollat datumet på videon och du vet att det är molly Sandén han pussar där va?"
Jag reste mig upp för att gå.
-"Men gå inte! Jag lovar dig jag ljuger inte" sa Hampus
-"Jag tror dig inte! Du försöker bara få  tillbaka mig för du gillar inte Eric!" sa jag och började gå.
Han tog tag i min arm och drog i den så jag kom in i hans famn, sen började han pussa mig.
Jag drog mig loss:
-"VA FAN GÖR DU?!?!" sa jag och sprang där ifrån.
Jag sprang hela vägen hem, in i min lägenhet och låste dörren om mig.
Sen sjönk jag ner på golvet igen...
_______________________________________________________________________________________________
Detta var del 29 <3
hoppas ni gillade det :)
//Jojjo

Nytt Vms Från Fina Eric<3

//Emma

Mer om oss!

Om ni vill veta lite mer om oss som skriver novellen. Så kan ni trycka på "om oss"-knappen, vid headern. Så står det text om oss där!! :D


Cool grej!

‎1: Stirra på den röda pricken i ca 30 sekunder.
2: blinka mot en tom vägg eller taket.
3: vad hände?
//Emma

Dagens Bild

Sweet! :) <3
//Emma

Söta Läsare!

Vi har så otroligt söta läsare! Detta har Moa 12 år skivit på sin dayviews sida! :D
Tusen tack Moa!!<3

Still Loving It – Del 28

Nu har veckan gott och det är dags att åka hem till Stockholm igen synd att vi inte kunde stanna längre för veckan gick fort och det var en rolig vecka denna gång tjusade Erics mamma oss till station och alla syskon var med utom Lina då skämta Eric och sa.
-Fick hon dåligt samvete för hon var dum mot Kajsa eller så?
-Nej,det är inte det.
-Vad är det då?
-Robin har gjort slut med henne och hon är jätte ledsen för det är därför hon har varit sur under veckan.
Erics mamma och syskon sa hejda och gav oss en kram innan vi gick på tåget.


Nu var det ca en vecka sedan vi kom hem från Helsingborg. Det var faktiskt ganska roligt men skönt att vara hemma efter en vecka och en person som jag tyckte var speciel var Lina. Men jag fick reda på varför hon var sur och då vet jag hur det känns. Jag var lika dan, när det hände mig för några år sen. När jag var på väg till jobbet så ringde Hampus mig och lät jätte stressad
- "kom hit fort måste ha hjälp för jag är ensam och Erics nya skiva har släpts och jag öppnar om ca 5 minuter så skynda dig"
- "Jag är på väg, är runt kvarteret bara. Jag springer nu så jag kommer snart.
Efter det la han på och när jag kom till affären så stod det redan 6 kvarter bort med tjejer och killar som skrek.
Jag hann precis in innan Hampus öppna. Det var ju tur det för jag tycker det är synd om Hampus om han skulle varit själv. Dagen gick bra och vi skulle stänga när Hampus sa
- "Kajsa jag skulle vilja fråga dig en sak" han såg väldigt alvarlig ut
- "Okej, vad då?"
- "Jo,jag har alltid älskat dig, sedan vi var små och du ser så himla bra ut också. Det jag skulle fråga var om du vill bli tillsammans med mig?"
- "Hampus jag skulle vilja om jag inte...." han av bröt mig
-" Okej ska vi gå ut och äta något i morgon?"
- " men Hampus du vet ju att jag är ihop med Eric"
- "det är jag inte helt säker på......"han stannade till lite
- "vadå? vad menar du?" jag märkte själv hur arg jag lät och han fortsatte sedan att prata igen
....jag och min tjej gjorde slut när ni var i väg till Helsingborg och som du vet så är min tjej/mitt ex Erics dansare och när jag prata med henne i går och fråga vad hon gjorde. Sa hon att hon var med Eric och då hörde jag honom säga "kom älskling och sätt dig i soffan"
Jag blev helt tyst, kunde det verkligen vara sant? jag kände att tårarna var på väg att komma
- "sluta, menar du verkligen Eric?"
- "Ja" han såg förvånad ut
- "MIN ERIC?" Jag skrek det högsta jag bara kunde
- "Ja din Eric, vilken annan Eric skulle det vara?"
- "Jag vet inte men du och jag blir ej ihop förns jag och Eric har rätt ut detta och om vi har det och vi blir ihop igen.
Då är jag ihop med honom och du kan inte försöka få mig på din sida.
Efter det samtalet med Hampus så gick jag hemåt. Jag grät nästan hela vägen hem och när jag kom innanför dörren så föll jag bara ihop, jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Hela min värld hade bara rasat ihop, allt var förstört. Eric hade svikit mig. Jag visste att jag borde ringa honom men jag vet inte om jag skulle palla med det. Att höra hans röst och kanske få beskedet att det var sant. Skulle jag orka det? Hur kunde han? Vad hade jag gjort mot honon som gjorde att jag förkänade det här? Mitt huvud var helt kaos just nu. Alllt stod bara stilla och jag kunde inte ens röra mig. Jag satt där i min lilla, tråkiga hall som en liten bebis. Men det hade jag all rätt till......
Så, vi ber verkligen om ursäkt att det kommer sent men vi har haft mycket att göra idag. Men nått som vi har märkt att ni KOMMENTERAR dåligt!!! Besökare ökar och kommentarerna minskar! Inte bra ju, vi vill veta vad ni tycker så sluta inte kommentera för då finns det risk till att vi slutar med denna novell. Så KOMMENTERA allt vad ni kan nu och vad ni tycker bra och vad som är dåligt. För det är också bra att veta!
PUSS!<3
//Emma

Still Loving It - del 27

Snart ska jag och Eric hem till hans föräldrar i Helsingborg det kommer bli jätte kul och få träffa dom. Han har fått träffa min syster och mamma då är det rätt att jag ska få träffa hans familj. Tåget skulle gå klockan 13.05 men tåget blev försenat så Eric ringde till hans mamma och sa att tåget var försenat i ca 1 timme.
För henne var det helt lugnt men att hon skulle ha maten klar till vi kom och Eric syster skulle hämta oss.
Vi skulle va i Helsingborg i en vecka och det kändes helt fantastisk, att bara vara med Eric och hans familj i en hel vecka utan att tänka på jobb och annat som man brukar tänka på. Det skulle verkligen bli en toppen vecka.......
Nu är vi äntligen framme efter 7 timmar på ett tåg när vi kom fram så stod Erics syster på station när vi kom så sprang hon till Eric och gav honom en kram när hon hade gjort det så sträckte jag fram handen och skulle säga.
-Hej jag heter Kajsa.
Men hon gav mig bara en kaxig blick och mumla något jag inte hörde det kanske var bra det för jag vill inte veta vad hon tycker om mig men så tur att Eric tycker om mig och det är ju huvud saken.När vi kom hem till Eric så öppnade hans mamma dörren och sa.
-Hej Kajsa välkommen hem till oss hoppas du kommer trivas och hoppas Erics syskon kommer gilla dig med.
Sedan gick vi in och satte oss och åt det blev spagetti och köttfärsås min favorit efter maten var jag och Eric trötta efter resan så vi tackade för maten och gick och la oss för nästa dag så skulle de gå och bowla hela familjen.När vi vaknade upp nästa morgon så var Eric redan vaken han sa.
-Gud vad söt du är när du sover.
Och gav mig en snabb puss jag sa.
-Du är också sjukt söt när du sover ska du veta.
Och gav honom också en snabb puss han frågade mig vad jag tyckte om hans syra Lina jag sa som det var att jag tyckte att hon var väldigt kaxig och hon pratar inte ens med mig det såg du ju vid tåget i går och Eric bara flina.När de andra i familjen vakna så sa Erics mamma att det skulle bli ändrade planer att vi skulle gå och bowla i morgon i stället och åka till badhuset då blev jag glad men kom på att jag glömde badkläder då sa Erics mamma.
-Lina kan inte Kajsa låna en bikini av dig bara i dag?
-Nej,varför från mig varför kan hon inte låna av Ida i stället?
Eric sa då-
-Lina om du verkligen hatar Kajsa så kan du dra här i från för jag är kär i henne och bara för du hatar henne så kan du ju inte vara kaxig mot henne och göra så hon och jag gör slut det funkar inte så.
Det blev tyst efter Eric hade sagt sina ord då sa han att han och jag kunde åka i väg och köpa badkläder åt mig så skulle det inte bli något tjafs.Dagen på badhuset var jätte bra så tur att inte Felicia följde med då slapp man ju henne det är ju skönt tyckte Eric för då kan vi vara mer för oss själva mer efter vi kom hem så var alla så trötta att vi gick och la oss direkt jag vaknade vid ca 06.00 och kunde inte somna jag gick in på facebook på mobilen då stod det.
·Vet du jag har fått pris för årets skåning roligt va/Eric
Lina vakna inte så långt efter oss då var Erics mamma redan vaken då ropade Eric på henne och sa.
-Mamma kan du komma ett tag ska vissa dig en sak.
-Okej kommer vart är du?
-På rummet ropade han.
Hon kom upp springandes för trapporna och när hon kom in på rummet då visade Eric smset från sin maneger Tomas hon stod bara först och gapa sedan kom det.
-Gubben grattis.
-Tack mamma.
*
Nu har veckan gott och det är dags att åka hem till Stockholm igen synd att vi inte kunde stanna längre för veckan gick fort och det var en rolig vecka denna gång tjusade Erics mamma oss till station och alla syskon var med utom Lina då skämta Eric och sa.
-Fick hon dåligt samvete för hon var dum mot Kajsa eller så?
-Nej,det är inte det.
-Vad är det då?
-Robin har gjort slut med henne och hon är jätte ledsen för det är därför hon har varit sur under veckan.
Erics mamma och syskon sa hejda och gav oss en kram innan vi gick på tåget.



Så där vart del 27 det blev inte så lång denna gång men hoppas den nästa blir lite längre hoppas ni kommenterar vi blir jätte glada för de kommenterar ni skickar till oss så forsätt så och det kommer eventuelt en del i morgon men det är ej säkert.
Puss och Kram
//Becca

Still Loving It - Del 26

På vägen till jobbet så mötte jag Hampus. Han var också på väg till jobbet, han tog min hand men jag drog snabbt bort den. Då kollade han konstigt på mig och frågade vad det var för fel på mig.
- " vadå fel på mig? det är ju du som är felet, du raggar mig även om du har tjej"
- "jag raggar inte och om jag skulle det så gör det väll inget"
- "jo det gör det för jag är tillsammans med Eric nu" jag kanske inte skulle sagt det eftersom han blev väldigt sårad
- "okej vad roligt för er då" han gick snabbare och försvann innan jag hann förklara.
Den här dagen skulle ju bli den bästa i mitt liv men allt är ju bara skit......

När jag väl var på jobbet så var det ganska bra men det är så att ingen har sagt något till mig jag undrar varför.....
Visste ingen att det faktiskt var min födelsedag idag? Inte ens Hampus kom fram och sa något, vi har ju ändå känt varandra ganska länge. Han borde ju liksom veta det, men tydligen inte.
När jag hade slutat så tänkte jag bara att jag skulle gå hem och ha en bra tv kväll med mig själv. Det var ganska kallt att gå hem i -8 grader, en sen fredagskväll. Gatorna var tomma och det var bara gatlycktorna som lyste upp mörkret.
Jag kom i hallen och såg att det lös i hela lägenheten, hade jag inte släkt efter mig imorse? Jag gick mot vardagsrummet för att sätte på datorn men då hoppade Hampus,hans tjej,Eric och min kära barndomsvän Malin fram bakom några synken och skrek "GRATTIS". Eric kom fram till mig och gav mig en snabb kyss och viska i mitt öra
- "grattis på 19-årsdagen älskling"
Jag bara log och gav han en till kyss. Jag gick runt och kramade dom andra. Sen gick vi till matbordet, där dom hade dukat upp med massor av god mat. Då kände jag mig verkligen lycklig.
Kvällen gick fort, vi dansade till hög musik, lekte lekar, snackade och massa andra roliga saker. Jag och Eric satte oss i soffan för att prata lite. För jag ville ju veta vem idé det var att ignorera mig hela dagen.
- "vem var det som kom på den dåliga idén att ignorera mig hela dan?" han bara log
- "det var jag, men gillade du det inte?" han såg lite förvånad ut
- "jo det är helt underbart men jag blev så chockad, jag trodde ni hade glömt bort det"
- "en sån här dag glömmer man inte bort, jag har planerat det  här i nästan en månad"
- "åh vad gullig du är" jag pussade honom lätt på kinden
- "föresten jag har bokat två tågbiljetter till Helsingborg. Det blir din present från mig och det är på måndag....." han stannade upp i några sekunder för han så att blev väldigt chockad. "....asså jag har snackat med din chef så du få ledigt" Han bra log och jag gjorde desamma.
Efter våran lilla pratstund så gick vi tillbaka till dom andra som dansa som gallningar.
Men en sak jag inte fatta var att vad gjorde Hampus där, vi är ju inte direkt bästa vänner och det vet Eric och även dom två är inte speciellt bra kompisar. Men det blev ändå en bra kväll med god mat och dryck och vi dansade fram till klockan blev 01.00.
Sedan gick alla hem förutom Eric, som sov kvar hos mig och innan vi somnade så gav han mig en kyss och sa.
- God natt, ses i morgon.
-God natt, ses i morgon.
*
Snart ska jag och Eric hem till hans föräldrar i Helsingborg det kommer bli jätte kul och få träffa dom. Han har fått träffa min syster och mamma då är det rätt att jag ska få träffa hans familj. Tåget skulle gå klockan 13.05 men tåget blev försenat så Eric ringde till hans mamma och sa att tåget var försenat i ca 1 timme.
För henne var det helt lugnt men att hon skulle ha maten klar till vi kom och Eric syster skulle hämta oss.
Vi skulle va i Helsingborg i en vecka och det kändes helt fantastisk, att bara vara med Eric och hans familj i en hel vecka utan att tänka på jobb och annat som man brukar tänka på. Det skulle verkligen bli en toppen vecka.......

Så där var del 26!! Det går bra nu! känns som det nyss var kapitel 19!! :) Tack än en gång för alla era fina kommentarer, ni är bäst!! :)
Det kommer nog ett till senare ikväll, så håll utkick!! :D
//Emma

Dagens Bild

Detta blir dagens bild Still loving it 26 kommer någon gång i dag vi ska försöka göra klart den så fort som möjligt.....
//Puss och Kram Becca

Hellu

Idag blir det en bra dag här på bloggen!!! Det kommer komma två kapitel!! Bra va? :) det kommer ett snart och kanske i eftermiddag eller kväll! :D då blir ni väll glada? :P puss på er så hörs vi snart! :)
//Emma


VI HAR EN VINNARE.......

Vi har en vinnare och det är............BECCA!!! :D Så nu är vi alltså 3 st som skriver på denna novell. Hoppas ni fortsätta följa! :)
btw det kanske inte kommer något kapitel idag för jag är sjuk och jojjo har ont i huvudet.
men vi får se :)
//Emma

Söker Medarbetare!!!

LÄS DETTA!!!
vi söker en ny medarbetare här på SaadeStoory och det är för att vi känner att vi vill mer än vad vi kan. Så därför skulle det vara bra om nån skulle vilja hjälpa os att skriva. Det spelar ingen roll vilken ålder du är eller om du är kille eller tjej, bara att du tycker om att skriva och så. Du behöver absolut inte skriva ett kapitel själv alla gånger, vi kan hjälpas åt. Du måste såklart vara seriös och lyssna på våra idéer om hur novellen ska vara. Du måste även kunna ha lite egna tankar på hur det skulle kunna fortsätta. Det är väldigt bra om du har facebook eller dayviews(bilddagboken) så vi kan snacka på ett enkelt sätt. Du måste prata med oss innan du skriver ett kapitel. Du får inte ha allt för många fritidsaktiviteter, så du inte har tid att skriva.
ja det var typ allt. Är du intresserad så kommentera att du skulle vilja bli den nya medarbetaren. Skriv hur vi ska nå dig (t.e.x mail, facebook, blogg elller dayviews). Du får gärna skriva en motevering om varför du vill "jobba" med oss, det är inget måste men det skulle vara kul! :)
// Emma & Jojjo

RSS 2.0


Copyright © 2012- SaadeStoory | Designad av: Therese Henriksson