Still Loving It - del 27

Snart ska jag och Eric hem till hans föräldrar i Helsingborg det kommer bli jätte kul och få träffa dom. Han har fått träffa min syster och mamma då är det rätt att jag ska få träffa hans familj. Tåget skulle gå klockan 13.05 men tåget blev försenat så Eric ringde till hans mamma och sa att tåget var försenat i ca 1 timme.
För henne var det helt lugnt men att hon skulle ha maten klar till vi kom och Eric syster skulle hämta oss.
Vi skulle va i Helsingborg i en vecka och det kändes helt fantastisk, att bara vara med Eric och hans familj i en hel vecka utan att tänka på jobb och annat som man brukar tänka på. Det skulle verkligen bli en toppen vecka.......
Nu är vi äntligen framme efter 7 timmar på ett tåg när vi kom fram så stod Erics syster på station när vi kom så sprang hon till Eric och gav honom en kram när hon hade gjort det så sträckte jag fram handen och skulle säga.
-Hej jag heter Kajsa.
Men hon gav mig bara en kaxig blick och mumla något jag inte hörde det kanske var bra det för jag vill inte veta vad hon tycker om mig men så tur att Eric tycker om mig och det är ju huvud saken.När vi kom hem till Eric så öppnade hans mamma dörren och sa.
-Hej Kajsa välkommen hem till oss hoppas du kommer trivas och hoppas Erics syskon kommer gilla dig med.
Sedan gick vi in och satte oss och åt det blev spagetti och köttfärsås min favorit efter maten var jag och Eric trötta efter resan så vi tackade för maten och gick och la oss för nästa dag så skulle de gå och bowla hela familjen.När vi vaknade upp nästa morgon så var Eric redan vaken han sa.
-Gud vad söt du är när du sover.
Och gav mig en snabb puss jag sa.
-Du är också sjukt söt när du sover ska du veta.
Och gav honom också en snabb puss han frågade mig vad jag tyckte om hans syra Lina jag sa som det var att jag tyckte att hon var väldigt kaxig och hon pratar inte ens med mig det såg du ju vid tåget i går och Eric bara flina.När de andra i familjen vakna så sa Erics mamma att det skulle bli ändrade planer att vi skulle gå och bowla i morgon i stället och åka till badhuset då blev jag glad men kom på att jag glömde badkläder då sa Erics mamma.
-Lina kan inte Kajsa låna en bikini av dig bara i dag?
-Nej,varför från mig varför kan hon inte låna av Ida i stället?
Eric sa då-
-Lina om du verkligen hatar Kajsa så kan du dra här i från för jag är kär i henne och bara för du hatar henne så kan du ju inte vara kaxig mot henne och göra så hon och jag gör slut det funkar inte så.
Det blev tyst efter Eric hade sagt sina ord då sa han att han och jag kunde åka i väg och köpa badkläder åt mig så skulle det inte bli något tjafs.Dagen på badhuset var jätte bra så tur att inte Felicia följde med då slapp man ju henne det är ju skönt tyckte Eric för då kan vi vara mer för oss själva mer efter vi kom hem så var alla så trötta att vi gick och la oss direkt jag vaknade vid ca 06.00 och kunde inte somna jag gick in på facebook på mobilen då stod det.
·Vet du jag har fått pris för årets skåning roligt va/Eric
Lina vakna inte så långt efter oss då var Erics mamma redan vaken då ropade Eric på henne och sa.
-Mamma kan du komma ett tag ska vissa dig en sak.
-Okej kommer vart är du?
-På rummet ropade han.
Hon kom upp springandes för trapporna och när hon kom in på rummet då visade Eric smset från sin maneger Tomas hon stod bara först och gapa sedan kom det.
-Gubben grattis.
-Tack mamma.
*
Nu har veckan gott och det är dags att åka hem till Stockholm igen synd att vi inte kunde stanna längre för veckan gick fort och det var en rolig vecka denna gång tjusade Erics mamma oss till station och alla syskon var med utom Lina då skämta Eric och sa.
-Fick hon dåligt samvete för hon var dum mot Kajsa eller så?
-Nej,det är inte det.
-Vad är det då?
-Robin har gjort slut med henne och hon är jätte ledsen för det är därför hon har varit sur under veckan.
Erics mamma och syskon sa hejda och gav oss en kram innan vi gick på tåget.



Så där vart del 27 det blev inte så lång denna gång men hoppas den nästa blir lite längre hoppas ni kommenterar vi blir jätte glada för de kommenterar ni skickar till oss så forsätt så och det kommer eventuelt en del i morgon men det är ej säkert.
Puss och Kram
//Becca

Kommentarer
Postat av: josefin

det är super bra :D

2012-03-03 @ 10:42:06
URL: http://www.ericochmolly.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0


Copyright © 2012- SaadeStoory | Designad av: Therese Henriksson